Оцінка технологічних можливостей використання підйомників у будівництві - Ободенко, В. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуті основні техніко - економічні показники використання підйомників у будівництві. Запропоновано комплексний критерій оцінки технічного рівня підйомників.
Keywords: будівельно-монтажні роботи; технологічні можливості підйомників; техніко-економічні показники; використання підйомників; технічний рівень підйомників; 621.86:69