Концептуально-методологічні основи організації та проекти структур будівельних освітньо-інжинірингових груп - Лагутін, Геннадій Володимирович (КНУБА, 2008)
Подано науково-методичні основи організації та проекти структури управління організації будівельних освітньо-інжинірингових груп - як нових учасників інвестиційного процесу, утворених сполученням елементів вищих навчальних закладів будівельного профілю, адміністративних органів муніципального рівня, функціональних та лінійних фахівців з управління будівельними проектами. Запропоновано модель участі зазначених організацій в процесі підготовки, організації та впровадження будівельних проектів соціального, інноваційно-освітнього та комерційного призначення.
Keywords: будівельні освітньо-інжинірингові групи; інвестування; інвестиційна надійність; будівельні проекти