Актуальні проблеми геометричного моделювання в задачах енергозбереження у будівництві - Підгорний, О. Л.; Плоский, В. О.; Сергейчук, О. В. (КНУБА, 2010)
Аналізується Українська галузева програма підвищення енергоефективності в будівництві на 2010-2014 рр. з точки зору можливості проведення наукових досліджень по прикладній геометрії відповідно до паспорта спеціальності 05.01.01. Показана можливість участі фахівців-геометрів в створенні національної нормативної бази по енергоефективності в будівництві
Актуальные проблемы геометрического моделирования в задачах энергосбережения в строительстве
Issues of the day of geometrical design in the tasks of energy-savings in building
Keywords: енергосфективність; освітлення; прикладна геометрія; 514.18