Динаміка землерийної машини з торцевим робочим органом - Пелевін, Л. Є.; Рашківський, В.П. (КНУБА, 2004)
Основними робочими навантаженнями землерийної машини з торцевим робочим органом є навантаження від сил копання. При розробці порід середньої та великої міцності переважаючу частину сил копання складають сили різання
Keywords: динаміка; динаміка зернової машини; машина з торцевим органом