Особливості роботи служби замовника на різних етапах життєвого циклу об’єкта будівництва - Сиволап, Ю. В.; Титок, В. В. (Ліра-К, 2022)
Служба замовника у будівництві – це юридична особа, яка є одержувачем або розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та на яку покладені функції з технічного нагляду, підготовки необхідної проектної документації, контролю за виконанням робіт та здачі готового об’єкту в експлуатацію при виконанні робіт з нового будівництва, реконструкції, ремонтів та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування.
Keywords: служба замовника у будівництві; життєвий цикл об'єкта будівництва