Питання функціонально-планувальної організації висотних будівель - Рогожникова, О. Є. (КНУБА, 2010)
стаття присвячена питанню висотного будівництва. На прикладі семи найвищих будинків світу розглядається основний функціональний склад та розташування груп приміщень по висоті будівлі
Keywords: висотні будівлі; будівництво висотне