Характеристика формирования городских зеленых насаждений в условиях жаркого климата - Факари, Афджади Мехди (КНУБА, 2015)
В статті описуються характеристики міських зелених насаджень в умовах жаркого клімату, особливості їх призначення в залежності від ступеня посушливості. Виділяються прийоми оптимального планувального рішення території різного призначення у зв'язку із зеленими насадженнями.
Keywords: жаркий клімат; зелені насадження; ландшафт; архітектурно-планувальні рішення в умовах жаркого клімату