Економічні стратегії нейтралізації ризиків та коригування інвестиційного потенціалу будівельних підприємств у складі девелоперських проєктів у контексті науково-освітнього процесу - Бодянський, О. В.; Остапенко, І. І.; Малихіна, О. М. (Ліра-К, 2026)
Сучасна будівельна галузь характеризується високим рівнем невизначеності та динамічними змінами економічного середовища, що обумовлює необхідність застосування ефективних економічних стратегій нейтралізації ризиків та коригування інвестиційного потенціалу будівельних підприємств у складі девелоперських проєктів. На ґрунті освітнього процесу та наукового процесу у вищих навчальних закладах будівельного профілю формується комплекс компетентностей, який дозволяє ефективно оцінювати фінансові потоки, прогнозувати вплив економічних загроз на реалізацію проєктів та розробляти практичні підходи управління ризиками.