Проектування сучасних торгівельно- розважальних комплексів - Попова, О. О. (КНУБА, 2012)
Стаття присвячена питанню будівництва торгівельно- розважальних комплексів. Розглянуто вітчизняний та закордонний досвід проектування цього типу будівель. Проведено аналіз в області функціонально- планувальних особливостей ТРК.
Keywords: торгівельно-розважальний комплекс; функціонально- планувальні зв’язки; кауфхалле; 725.21