Інформаційний підхід до оцінки естетичних об'єктів - Осиченко, Г. О. (КНУБА, 2011)
Анотація: у статті аналізуються різноманітні теорії і методи опису естетичних властивостей об'єктів, які поєднуються розглядом у якості предмета естетичного сприйняття - інформації, її кількості, змісту та прагматичної цінності.
Keywords: інформація; різноманіття; складність; впорядкованість; тезаурус; інформаційний підхід; 711:17.022.1