Безбар'єрність : Стереотипи та реальні обсяги проблеми - Єременко, Л. К. (КНУБА, 2013)
Стаття спрямована на подолання стереотипного уявлення про безбар'єрність як вузького поняття, що стосується лише інвалідів. Обґрунтовується необхідність вжиття негайних заходів до розбудови безбар'єрного суспільства для усіх громадян.
Keywords: безбар'єрність; інваліди; конституційні права; прибудинкові території; рекреаційне середовище; 711.4:364.2- 056.24(477)