Архітектурно-етнографічні дослідження народних промислів Поділля - Прокопенко, О. В. (КНУБА, 2012)
Розглядаються етнографія народних промислів та ремесел, зосередження на вивченні духовної культури народу – його звичаїв, обрядів та вірувань. Народної архітектури та мистецтва Поділля. Сільське будівництво.
Keywords: етнографія; народна архітектура; промисли; обряди; сільське будівництво; этнография; народная архитектура; промыслы; обряды; сельское строительство; ethnography; folk architecture; crafts; rituals; rural construction; 379.85:39; 727.7