Особливості розвитку наземного пасажирського транспорту в містах України.(стаття підготовлена за матеріалами доповіді, зробленої на Всеукраїнській науково-практичній конференції "Сучасні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства України" (м. Запоріжжя, 22-23 березня 2013 р.) та рекомендованої для опублікування її оргкомітетом - Зварич, І. А.; Дубова, С. В. (КНУБА, 2013)
Проаналізовані основні етапи розвитку міського пасажирського транспорту в Україні на прикладі м. Києва. Запропоновані варіанти рішення проблем функціонування наземного пасажирського транспорту в центрі міста.
Keywords: міський пасажирський транспорт; наземний пасажирський транспорт; розвиток транспорту