Система телемоніторингу фізіологічних показників пацієнтів - Хорозов, О. А. (КНУБА : ІТГІП, 2014)
Розробка системи біотелеметрії і протоколу телемедичних повідомлень щодо моніторингу показників стану здоров’я пацієнтів.
Keywords: біотелеметрія; телемоніторинг; база даних; електрокардіограма; хмарні обчислення; 616.12-073.7:004.9; 004.9