Аналіз зовнішніх сонцезахисних пристроїв на прикладі архітектурно-прострових сіток - Андропова, Ольга Володимирівна; Рубан, Олена Володимирівна; Бончик, Вікторія Юріївна (КНУБА, 2017)
Використання архітектурно-просторових металевих сіток у проектувані та будівництві будинків та споруд дають можливість вирішувати питання сонцезахисту та покращити зовншній вигляд будинку, надаючи йому неповторний індивідуальний характер. Основними функціональними характеритиками архітектурних сіток можна вважати : захист від сонця, природна вентиляція, довговічність. Це сприяє підвищенню енергоефективності будинку.
Анализ внешних солнцезащитных устройств на примере архитектурно-пространственных металлических сеток
Analysis of external shading devices of architectural and structural metal grids
Keywords: архітектурно-просторова металева сітка; навісний фасад; снцезахисні пристрої