Храм при дорозі - Ященко, О. Ф. (КНУБА, 2019)
Розглядається історія будівництва Успенського собору у м. Золотоноша, який почали будувати у першій декаді ХХ ст. Описується доля собору у повоєнні роки та часи войовничого атеїзму. Представлені стилістичні та конструктивні особливості.
Temple on the road
Keywords: храми православні; собори