Модифікований метод реакцій для визначення J-інтеграла в задачах пружнопластичного деформування просторових призматичних тіл - Баженов, В. А.; Гуляр, О. І.; Пискунов, С. О.; Шкриль, О. О.; Богдан, Д. В. (КНУБА, 2011)
Розглянута реалізація на основі напіваналітичного методу скінченних елементів методики визначення J-інтеграла модифікованим методом реакцій в призматичних тілах з поперечними та поздовжніми тріщинами. Ефективність методики підтверджено розв’язанням тестових задач.
Модифицированный метод реакций для определения J-интеграла в задачах упругопластического деформирования пространственных призматических тел
The modified reactions method for determining of J-integral in elastoplastic deformation problems of the prismatic space bodies
Keywords: J-інтеграл; модифікований метод реакцій; пружнопластичне деформування; просторове призматичне тіло