Особливості розрахунку пальових опор морських стаціонарних платформ на сейсмічні впливи - Мицюк, С. В.; Остапенко, Р. М.; Кузьмін, Б. В. (КНУБА, 2016)
Розглянуто розрахунок морської стаціонарної платформи на сейсмічні впливи з використанням дискретних скінченноелементних моделей та зроблені пропозиції щодо покращення норм проектування таких споруд на сейсмічних територіях.
Keywords: морська стаціонарна платформа (МСП); сейсмічні впливи; дискретні моделі МСП; 539.3