Актуальні проблеми конституційного права України - Карпунцов, Валерій Віталійович; Перегуда, Євген Вікторович; Пристайко, Валерій Володиирович; Сердюк, Наталія Аркадіївна (КНУБА : Шпак В.Б., 2023)
Актуальні проблеми конституційного права України: Методичні рекомендації з підготовки до практичних занять, виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи для студентів бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 052 «Політологія». Уклад. В.В. Карпунцов, Н.А. Сердюк, Є.В. Перегуда, В.В. Пристайко. Київ-Тернопіль: КНУБА, Ф-ОП Шпак В.Б., 2023. 30 с. Подано зміст лекційного курсу, плани практичних занять, літературу з підготовки до них та контрольні питання, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, методи контролю, питання підсумкового контролю. Призначено для студентів спеціальності «Політологія».
Keywords: право; конституційне право