Управління успіхом проектів розвитку на основі відтворення підприємницької енергії - Ярошенко, Н. П. (КНУБА, 2013)
Розглянуто управління успіхом проектів на основі відтворення підприємницької енергії в розвитку організацій.
Keywords: успіх проекту; модель; підприємницька енергія; контекст; розвиток організацій; 005.8:316.422