Організаційно-технологічні фактори при застосувані технології суміщення будівельних конструкцій і технологічного обладнання при зведенні одноповерхових промислових об’єктів - Лучинский, С. А. (КНУБА, 2014)
Розглядаються питання скорочення термінів будівництва за рахунок суміщення монтажу будівельних конструкцій і технологічного устаткування промислового об’єкта, а також з урахуванням сучасних організаційно-технологічних умов будівництва, та раціонального використання трудових і матеріальних витрат при введені нових потужностей.
Keywords: сітковий графік (СГ); лінійний графік; тривалість роботи; трудові ресурси; суміщення технологічних процесів; додаткові ресурси; проектні рішення; потокова організація праці; assembling robots; specialized structure flows; private flows; combined installation; assembly process; construction crane; the flow rate; the performance of cranes; a leading specialty flow patterns