Технології прогнозування та управління ризиками у збірних проектах - Клис, Максим; Бутенко, Владіслав (КНУБА, 2024)
Дослідження присвячене проблемі управління ризиками у збірних проектах. Досліджуються сучасні методики, які можуть бути використані для ідентифікації, оцінки та управління ризиками. Автори пропонують комплексний підхід, який включає в себе використання систем підтримки прийняття рішень, штучного інтелекту та інших інструментів. На основі проведеного дослідження сформульовані практичні рекомендації щодо розробки індивідуальних планів управління ризиками для різних типів збірних проектів.
Keywords: збірні проекти; управління ризиками; прогнозування ризиків; технології; системний аналіз; ризики проектів; збірні системи; 721.011.1:005.334