Розвиток системи управління економічною безпекою будівельних підприємств - Шевченко В. О. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2024)
Стабільна робота будь-якого підприємства в умовах ринкових відносин значною мірою залежить від функціонування надійної системи економічної безпеки будь-якого підприємства. Не виключенням є й будівельна галузь, як локомотив національної економіки. Пріоритетність успішного функціонування та розвитку будівельних підприємств в національній економіці України визначається суспільним значенням результатів роботи будівельних підприємств, побудованими будинками житлового та промислового призначення та інженерними спорудами.
Keywords: економічна безпека будівельних підприємств