Демографічні ознаки екологічно безпечного розвитку територій - Устінова, І. І. (КНУБА, 2008)
Проаналізовано дію закономірності саморегуляції у розвитку регіонів як еколого-містобудівних систем та виявлено демографічні ознаки екологічно безпечного розвитку.
Keywords: розвиток регіонів; розвиток екологічний; системи еколого-будівні; 711.122; 711.13:504