Законодавча база України щодо участі громадськості в здійсненні містобудівної діяльності - Савчук, І. І. (КНУБА, 2019)
Проведено моніторинг та аналіз основних законів України та інших законодавчих документів, які містять інформацію про роль, місце та значущість громадськості в здійсненні містобудівної діяльності, шляхи впливу на прийняття важливих рішень в містобудуванні, коригування на затвердження містобудівної документації.
Legislative basis of Ukraine on public participation in the implementation of city-building activities
Законодательная база Украины по участию общественности в осуществлении градостроительной деятельности
Keywords: містобудівна діяльність; референдум; громадські слухання; органи самоорганізації населення; town-planning activity; referendum; public hearings; apparatus of self-organization of population; градостроительная деятельность; общественные слушания; органы самоорганизации населения; 711.435