Теорія графів як інструмент аналізу взаємозв’язків елементів об’ємно-планувальної структури при проектуванні енергоефективного житла - Ручинська, Н. М. (КНУБА, 2013)
В статье рассматривается возможность применения одного из методов раздела математики Теория графов в архитектурном проектировании энергоэффективных зданий в качестве инструмента анализа взаимосвязей проектируемого объекта
Keywords: проектування енергоефективного житла; теорія графів; аналіз взаємозв’язків проектованого об’єкта; 721.01; 519.17