Методологія визначення захисних властивостей електромагнітних екранів та шляхи їх удосконалення - Панова, О. В.; Ходаковський, О. В. (КНУБА, 2019)
Розроблені методи визначення внеску в коефіцієнти екранування електромагнітних екранів поглинання енергії полів і їх віддзеркалення. Розроблені композитні електромагнітні екрани з керованими захисними властивостями. Надані практичні рекомендації щодо вибору матеріалів для виготовлення електромагнітних екранів та їх використання.
Методология определения защитных свойств электромагнитных экранов и пути их усовершенствования
Calculation methods of determination of protective properties of electromagnetic screens
Keywords: екранування; електромагнітне поле; захисні властивості; електромагнітні випромінювання; экранирование; электромагнитное поле; защитные свойства; электромагнитные излучения