Силові аспекти взаємодії штанги механізму кулірування з дротом в машині для виготовлення крученої металевої сітки - Медвідь, О. С. (КНУБА, 2006)
Скручувальні вузли розміщені в два ряди. Для утворення гвинтової лінії скрутки в зоні між ними, необхідна наявність додаткового, компенсаційного запасу дроту, що забезпечується шляхом його кулірування - прогином штангою між рядами скручувальних вузлів
Keywords: силові аспекти штанги; механізм кулірування; виготовлення крученої металевої сітки; 621. 778. 04