Навчання без виснаження: психологічний погляд - Красильник Ю.С.; Ротко Н.О. (Ліра-К, 2026)
У сучасному освітньому середовищі проблема виснаження здобувачів освіти набуває особливої гостроти, особливо в умовах війни. Поєднання підвищених академічних вимог із хронічним стресом, пов’язаним із воєнними діями, небезпекою для життя, вимушеним переміщенням, втратою домівки чи близьких, різко посилює психологічне навантаження на студентську молодь.
Keywords: навчання; психологічний погляд