Бачення політичного майбутнього України в матеріалах Кирило-Мефодіївського товариства - Дем’яненко, Софія (КНУБА, 2024)
Представлено результати досліджень матеріалів Кирило-Мефодіївського товариства .
Keywords: українська інтелігенція; суспільно-політичні ідеї; національне відродження; демократичні зміни; ідеї братства