Особливості проектування споруд пенітенціарного призначення - Гетун, Г. В.; Кисіль, О. В. (КНУБА, 2018)
В статті наведені деякі принципи проектування та зведення споруд пенітенціарного призначення. Показані конструктивні схеми охоронних веж спостереження, які можуть бути оснащені інтелектуальними вогневими системами (ІВС).
Особенности проектирования сооружений пенитенциарного назначения
Features of design penitentiary purpose buildings
Keywords: пенітенціарні установи; спеціальні споруди; охоронні вежі; інтелектуальні вогневі системи (ІВС)