Застосування рефлекторного підходу до побудови інтелектуальних систем оцінки інвестиційних пропозицій - Тесля, Ю. Н.; Каюк, П. В.; Чернова, М. Л. (КНУБА, 2009)
Розглянута можливість рішення актуальної проблеми в українському девелопменті - автоматизації оцінки інвестиційних пропозицій. Запропоновано використання рефлекторного підходу до побудови інтелектуальних систем її оцінки.
Keywords: інвестиції; девелопмент; рефлекторна експертна система; штучний інтелект