Архітектура Стародавньої Греції: стильові риси, їх змістовність та актуальність - Горбик, О. О. (КНУБА, 2016)
Висвітлено роль античної грецької архітектури в історичному та сучасному архітектурному процесі, уточнено стильові риси та характерні для давньогрецької архітектури форми. Уточнено стильові риси та характерні форми давньогрецької архітектури, інтерпретована їх змістовність.
Keywords: стильові риси архітектури; архітектура античної Греції; ордерна система