Шляхи зниження збитків від підтоплення заглиблених споруд - Цимбал, В. А. (КНУБА, 2013)
Визначення завдання по обліку збитків від підтоплення заглиблених споруд. Рекомендовано вимоги по використанню періодично підтоплюваних земель і заходи щодо зменшення ризиків і матеріальних збитків. Определены задачи по учету убытков от подтопления углубленных сооружений. Рекомендованы требования по использованию периодически подтапливаемых земель и способы уменьшения рисков и материальных убытков. Groundwater pose problems at all stages of development of underground space. Proposed unified system for integrating the damage caused to water logging and reduction of damages from them.
Пути снижения ущерба от подтопления углубленных сооружний
Ways of reducing losses flooding depth buildings
Keywords: заглиблені споруди; збиток; підтоплення; повінь; компенсація; гідротехнічні споруди; углубленные сооружения; ущерб; подтопление; наводнение; компенсация; гидротехнические сооружения; buried structures; loss, flooding; flood; compensation; hydraulic structure; 614.87