Визначення згинальних моментів та напружень у перерізах тягової рами скрепера - Назаренко, М. В.; Панфілов, В. В.; Балака, М. М. (НТУ «Дніпровська політехніка», 2024)
У роботі представлено методику визначення згинальних моментів та напружень у заданих перерізах тягової рами скрепера, що виникатимуть при експлуатації на об’єктах дорожнього будівництва. Побудовано епюри згинальних моментів у вертикальній площині для навантаженого стану конструкції тягової рами скрепера.
Determination of bending moments and stresses in scraper traction frame sections
Keywords: згинальний момент; навантаження; тягова рама; скрепер