Системна оцінка функціонально-планувальної структури цілісних житлових утворень - Хараборська, Ю. О. (КНУБА, 2008)
В статті Системна оцінка функціонально планувальної структури цілісних житлових утворень '' йдеться про оцінку ЦЖУ , що порівнюються, за допомогою цільової функції.
Keywords: функція цільова; утворення цілісні житлові; структура функціонально-планувальна; оцінка системна