Формування торгово-розважальних центрів як територіальних об'єктів - Пекер, А. І.; Ель, Алжі Омар (КНУБА, 2018)
У статті досліджені особливості формування торгових центрів як територіальних об'єктів. Представлена класифікація. Зроблено акцент на вивченні основних закономірностей формування і організації ТРЦ.
Keywords: торгово-розважальний центр; ТРЦ; містобудування