Релігійна компонента у трансформації ідентичності району масової житлової забудови "Сихів" у Львові - Черкес, Б. С.; Мисак, Н. Р. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуті особливості формування соціалістичного району «Сихів» у Львові, його трансформації в сучасних умовах та релігійну складову як ключовий аспект формування нової ідентичності житлового району масової забудови.
Keywords: район масової житлової забудови; постсоціалістичний район; трансформація; ідентичність; релігія; 711