Модернізація економічного розвитку будівельних організацій : детермінанти моделі та пріоритети стратегії - Малихіна, Оксана Михайлівна; Рижаков, Дмитро Андрійович; Локтіонова, Яна Федорівна; Коваль, Тимур Сергійович (КНУБА, 2018)
Стаття присвячена розробці теоретичних основ, методичних і практичних рекомендацій з підвищення ефективності управління вартістю реалізації будівельного проекту. Удосконалено організаційно-економічний механізм формування і управління вартістю реалізації будівельного проекту, що визначається як інтегрована система планування та контролю вартості реалізації будівельного проекту, який, на відміну від наявних, враховує при оцінці вартості реалізації будівельного проекту інтегрований вплив процесної і проектної управлінських концепцій для забезпечення розвитку сучасної компанії. Запропоновано основні напрями гармонізації складових системи управління розвитком компанії за процесно-проектним підходом, який поєднує переваги вартісно-орієнтованого управління і методології управління проектами.
Keywords: вартісно-орієнтоване управління; проектний менеджмент; управління розвитком компанії; система управління розвитком