Визначення аеродинамічних коефіцієнтів на конструкцію з клеєної деревини в формі діагріда - Казачонок, Ю. А.; Охріменко, Б. С.; Михайловський, Д. В. (КНУБА, 2018)
В статті розглянуто моделювання вітрового впливу на конструкцію з клеєної деревини в формі діагріду з діагонально-сітчастих несучих конструкцій. Наведено алгоритм визначення, аеродинамічних коефіцієнтів, та ліній обтікання будівлі у формі діагріду.
Keywords: діагрід; аеродинаміка; аеродинамічні коефіцієнти; дерев’яні конструкції; висотні будинки; клеєна деревина; чисельне моделювання; навантаження