Реалізація базових принципів синергетики в сучасному форматі методології діагностування рівноваги індустріальних та будівельних підприємств - Малихіна, Оксана Михайлівна (КНУБА, 2019)
Сьогодні очевидним фактом стає обмеженість пізнавальних моделей, їхня неповнота, непристосованість та незастосовність до багатьох проблем, які доводиться вирішувати. Світогляд людей змінюється, розширюється й потребує нових можливостей вплинути на власну долю. Необхідні нові методи вирішення питань, що постають перед людством
Keywords: нелінійні методи дослідження складних систем; синергетика; індустріальне підприємство; будівельне підприємство