Основні засоби вирішення задач фактурності кольору в художній формі, розміщеній у просторовому середовищі сучасного інтер’єру - Пилипчук, О. Д. (КНУБА, 2013)
У статті піднято питання про актуальність використання кольору в сучасному мистецтві і проектуванні інтер’єрного простору, та його взаємодія з художньою формою в візуально-просторовому середовищі. Як приклади, приведені художні роботи автора.
Keywords: колір; інтер’єрний простір; фактурність кольору; художня форма; мистецтво і дизайн