Про формування рекреаційних утворень в умовах історичної зони населених пунктів - Зубричев, О. С.; Муха, Т. О. (КНУБА, 2015)
Розглянуті основні напрямки формування рекреаційних утворень в умовах історичної зони населених пунктів, виявлені заходи, що забезпечують цілісність історичного середовища в умовах розвитку історичного населеного пункту.
Keywords: рекреаційні утворення; історична середовище; історико- генетичний аналіз; 711.45