Україна і Європейський Союз : методичні вказівки - Деревінський, Василь Федорович (КНУБА, 2026)
Містить плани лекційних і практичних занять, тематику індивідуальних завдань та методичні рекомендації щодо їхньої підготовки, перелік питань підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів ступеня доктора філософії спеціальності В9 «Історія та археологія».
Keywords: 947