Політичний протест : реалії сучасної України - Дмитренко, Степан Петрович (Бескиди, 2017)
Складні процеси реформування пострадянських суспільств в умовах глобалізованого світу на тлі загроз політичної, економічної та соціальної нестабільності характерної для цих країн, роблять актуальною потребу налагодження ефективної комунікації між політичною та соціальною складовими суспільства.
Keywords: політичний протест; протестна ідентичність; 32:316.485.22(477)