Сучасні архітектурно-конструктивні системи як засіб організації об'ємно-просторової структури інтер'єрів громадських будівель соціальної сфери - Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2010)
Анотація: в роботі розглядається роль сучасних архітектурноконструктивних систем при формуванні інтер‘єрів громадських будівель соціальної сфери. Ключові слова: архітектурно-конструктивні системи, конструкції, інтер‘єр, громадські будівлі, гнучке планування, соціальна сфера.
Keywords: архітектурно-коструктивні системи; конструкції; інтер'єр; громадські будівлі; гнучке планування; соціальна сфера; 725.1:747