Зміна питомої теплоємності води під дією магнітного поля - Малкін, Е. С.; Фуртат, І. Е.; Коваленко, Н. О.; Ардашнікова, А. Ю. (КНУБА, 2014)
Наведено методику проведення експериментальних досліджень з визначення питомої теплоємності омагніченої води за допомогою високочастотного електромагнітного імпульсного апарату «Іліос-М» та природніх магнітів, а також результати аналізу цих експериментів.
Keywords: магнітна вода; питома теплоємність води; природній магніт; електромагніт; високочастотний імпульсний магніт