Теплообмінники з полімерних матеріалів для систем утилізації теплоти вторинних енергоресурсів - Дзюбенко, В. Г.; Степанов, М. В. (КНУБА, 2002)
Наведені технічні характеристики плівкових поліетиленових теплообмінників, які можуть бути використані в системах утилізації ВЕР.
Keywords: теплообмінники з полімерних матеріалів; системи утилізації