Основні засади створення психологічно комфортного середовища в офісних приміщеннях - Гнатюк, Л. Р.; Голяр, О. Ю. (КНУБА, 2013)
у статті розглянуто основні засади формування офісного середовища. Досліджується розташування меблів та офісних приладів, а також вибір сприятливого освітлення та засади вибору колірної гами для створення психологічно комфортного середовища, завдяки якому підвищується продуктивність працівників і компанії в цілому
Keywords: психологічний комфорт; офісне середовище; дизайн; 725.24:747