Вплив вставок-екранів місцевого відсмоктувача на зону дії повітряних потоків - Зінич, П. Л.; Жуковський, С. С.; Черноус, О. В.; Сенчишин, Н. Б. (КНУБА, 2002)
Наведені графічні матеріали наукових дослідів для визначення зони дії відсмоктувачів в залежності від їх конструктивних характеристик.
Keywords: місцеві відсмоктувачі; повітряні потоки